Wandelen

Duinen

Rondom Bergen aan Zee kun je in elk jaargetijde fantastisch wandelen, zowel in het Noordhollands Duinreservaat als in de Schoorlse Duinen. Gewoon op de bonnefooi, of langs een vooraf uitgestippelde route. Er zijn korte routes van slechts een paar kilometer, maar ook langere waarover je enkele uren doet. De bewegwijzering is goed en duidelijk. Loop een ontspannen rondje door de duinen of maak een fikse wandeling, bijvoorbeeld naar een van de omliggende dorpskernen Bergen, Schoorl, Camperduin of Egmond aan Zee. Onderweg geniet je van rust, ruimte en een adembenemende natuur.

Bekijk hier een rondwandeling door Bergen aan Zee zelf.

 

Toegang

wandelen bergen

De toegang tot het natuurgebied Schoorlse Duinen is gratis. Voor het Noordhollands Duinreservaat is een duinkaart nodig als je ouder bent dan 17 jaar. Je kunt kiezen uit een dag-, week- of jaarkaart. Jaarkaarten à € 12,50 zijn te verkrijgen bij diverse verkooppunten of online. Voor een dagkaart kun je terecht bij de betaalautomaat bij de ingang van het gebied, of er een aanschaffen met je smartphone. Kijk hier voor tarieven en bestelmogelijkheden.

Bij de meeste accommodaties in Bergen aan Zee is een toegangskaart bij het verblijf inbegrepen.

 

3.7352941176471 1 1 1 1 1 Rating 3.74 (34 Votes)

Webcam Bergen aan Zee

Live beelden van het strand van Bergen aan Zee

Beleef Bergen aan Zee!

Over Bergenaanzee.com

De website BergenAanZee.com is een initiatief van de Stichting Promotie Bergen aan Zee. Door middel van deze website wil de stichting het dorp Bergen aan Zee promoten en bezoekers laten zien hoeveel moois Bergen aan Zee te bieden heeft.

Alle informatie op deze website is met zorg samengesteld. De foto's van BergenAanZee.com mogen niet zonder toestemming op overige websites gebruikt worden. Wij danken Eelco Franz, Peter Franz, Mirjam Bosselaar, Jelle Oepts voor het mogen gebruiken van hun foto’s. 

Wilt u meer informatie over het adverteren op BergenAanZee.com, neem dan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. op. Klik hier voor onze Privacyverklaring.

 Deze website gebruikt cookies om de website te analyseren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties te zien krijgt.