De Duinerij

restaurant deduinerijBoven aan het strand bevindt zich restaurant De Duinerij, een laagdrempelige, gezellige ontmoetingsplaats voor iedereen. Het restaurant heeft een grote bar, een lichte serre met zicht op de duinen en een ruim terras. Naast de Duinerij ligt het Duinhuis waar je terecht kunt voor feesten, bruiloften of een besloten diner. De Duinerij heeft een uitgebreide menukaart met onder andere pizza’s, pannenkoeken, vlees- en visgerechten. Daarnaast word je getracteerd op een uitgebreid aanbod Mexicaanse gerechten. Dit alles voor een zéér aantrekkelijke prijs. Voor de kinderen is er een uitgebreide kinderkaart. En heb je een hond mee? Ook die is ook van harte welkom.

W: www.deduinerij.nl

T: +31 72 5896099 

 

 

 

4 1 1 1 1 1 Rating 4.00 (5 Votes)

Webcam Bergen aan Zee

Live beelden van het strand van Bergen aan Zee

Over Bergenaanzee.com

De website BergenAanZee.com is een initiatief van de Stichting Promotie Bergen aan Zee. Door middel van deze website wil de stichting het dorp Bergen aan Zee promoten en bezoekers laten zien hoeveel moois Bergen aan Zee te bieden heeft.

Alle informatie op deze website is met zorg samengesteld. De foto's van BergenAanZee.com mogen niet zonder toestemming op overige websites gebruikt worden. Wij danken Eelco Franz, Peter Franz, Mirjam Bosselaar, Jelle Oepts voor het mogen gebruiken van hun foto’s. 

Wilt u meer informatie over het adverteren op BergenAanZee.com, neem dan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. op. Klik hier voor onze Privacyverklaring.

 Deze website gebruikt cookies om de website te analyseren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties te zien krijgt.