Grandcafe MAZ

mazGrandcafé MaZ is een van de toonaangevende restaurants van Bergen aan Zee met een jarenlange faam van culinaire hoogtepunten en oprechte gastvrijheid die geworteld zijn in traditie. Toch blijft MaZ altijd innoveren. Onder leiding van chefkok Maarten Kolkman die twaalf jaar de scepter heeft gezwaaid bij de Carlton Square-groep, komen er Frans-mediterrane seizoensgerechten uit de keuken die een culinaire weldaad zijn voor de smaakpapillen. Gasten die suikervrij, glutenvrij, lactosevrij of andere dieetwensen hebben kunnen zonder zorgen genieten van de delicatessen die Maarten en zijn keukenbrigade op tafel toveren. Ook groepen tot 80 personen zijn van harte welkom voor à la carte diners, meergangenmenu's of buffetten op elk gewenst niveau. Aan de gezellige bar kun je bovendien tot in de late uurtjes nagenieten.

W: www.hotelmeyer.nl
T: +31 72 5812488 

 

 

 

 

 

2.8947368421053 1 1 1 1 1 Rating 2.89 (19 Votes)

Webcam Bergen aan Zee

Live beelden van het strand van Bergen aan Zee

Over Bergenaanzee.com

De website BergenAanZee.com is een initiatief van de Stichting Promotie Bergen aan Zee. Door middel van deze website wil de stichting het dorp Bergen aan Zee promoten en bezoekers laten zien hoeveel moois Bergen aan Zee te bieden heeft.

Alle informatie op deze website is met zorg samengesteld. De foto's van BergenAanZee.com mogen niet zonder toestemming op overige websites gebruikt worden. Wij danken Eelco Franz, Peter Franz, Mirjam Bosselaar, Jelle Oepts voor het mogen gebruiken van hun foto’s. 

Wilt u meer informatie over het adverteren op BergenAanZee.com, neem dan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. op. Klik hier voor onze Privacyverklaring.

 Deze website gebruikt cookies om de website te analyseren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties te zien krijgt.