Victoria

hotel victoriaHeerlijk eten, gezellig en intiem dineren en service met een glimlach. Dit zijn de belangrijkste ingrediënten in restaurant Victoria. De keuken, onder leiding van chefkok Liza Loos, werkt met passie en creativiteit aan de lekkerste gerechten, waarbij uitlsuitend wordt gewerkt met dagverse en streekproducten. Van knus met z’n tweeën tot sfeervol dineren met groepen en/of familie. Tevens is de keukenbrigade ingespeeld op verschillende diëten en allergieën. En... ook voor een aperitiefje aan de bar of een uitgebreid ontbijtbuffet ben je van harte welkom.

W: www.hotelvictoria.nl

T: +31 72 5812358 

 

 

 

4 1 1 1 1 1 Rating 4.00 (1 Vote)

Webcam Bergen aan Zee

Live beelden van het strand van Bergen aan Zee

Over Bergenaanzee.com

De website BergenAanZee.com is een initiatief van de Stichting Promotie Bergen aan Zee. Door middel van deze website wil de stichting het dorp Bergen aan Zee promoten en bezoekers laten zien hoeveel moois Bergen aan Zee te bieden heeft.

Alle informatie op deze website is met zorg samengesteld. De foto's van BergenAanZee.com mogen niet zonder toestemming op overige websites gebruikt worden. Wij danken Eelco Franz, Peter Franz, Mirjam Bosselaar, Jelle Oepts voor het mogen gebruiken van hun foto’s. 

Wilt u meer informatie over het adverteren op BergenAanZee.com, neem dan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. op. Klik hier voor onze Privacyverklaring.

 Deze website gebruikt cookies om de website te analyseren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties te zien krijgt.