Zilt

restaurant ziltZilt Bergen aan Zee is gelegen bovenaan de middelste strandopgang bij het strand van Hemingway’s en De Jongens. We zijn een gezellig restaurant met een verhoogd terras en uitzicht op zee. Onze koks werken met passie, de bediening is vlot. Proef onze heerlijk Carpaccio of Zalm sandwiches of de fameuze Club Sandwich. Verorber onze XL-hamburger of onze authentieke Indonesische saté spies. We staan bekend om de Sizzling Fajitas, die ook echt sizzling worden gereserveerd. Aan zee mag u vis verwachten en die hebben we genoeg. U kunt ook kiezen voor ons vispotje: heerlijke stukjes vis in witte wijnsaus of gebakken zeebaarsfilet of een mals stuk zalm. We serveren verschillende vega(n) gerechten, onze Curry van Jack Fruit is overheerlijk geserveerd in een Tajine.
Helemaal nieuw is onze kippengrill. We grillen elke dag heerlijke malse poussin kippen die we eerst pekelen en dan marineren met citroen en rozemarijn. Een poussin kip weegt ca. 400-500 gram, we serveren u de hele kip.

W: www.ziltbaz.nl

T: 072-5817004 

 

 

 

1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Webcam Bergen aan Zee

Live beelden van het strand van Bergen aan Zee

Over Bergenaanzee.com

De website BergenAanZee.com is een initiatief van de Stichting Promotie Bergen aan Zee. Door middel van deze website wil de stichting het dorp Bergen aan Zee promoten en bezoekers laten zien hoeveel moois Bergen aan Zee te bieden heeft.

Alle informatie op deze website is met zorg samengesteld. De foto's van BergenAanZee.com mogen niet zonder toestemming op overige websites gebruikt worden. Wij danken Eelco Franz, Peter Franz, Mirjam Bosselaar, Jelle Oepts voor het mogen gebruiken van hun foto’s. 

Wilt u meer informatie over het adverteren op BergenAanZee.com, neem dan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. op. Klik hier voor onze Privacyverklaring.

 Deze website gebruikt cookies om de website te analyseren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties te zien krijgt.