Noord

strandpaviljoen noordEen geliefde plek is het trendy Strandpaviljoen Noord, waar je het hele zomerseizoen van 's ochtends tot 's avonds wordt verwend. Van een compleet ontbijt, een ochtendcappuccino of een mediterrane lunch, tot overheerlijke tapas in de middag en een compleet culinair diner in de avond. Een steeds wisselend driegangenmenu en overheerlijke bites, een feestelijke barbecue - zeg maar in welke stemming je bent. Vanaf je tafel of het terras geniet je van spectaculaire zonsondergangen!

W: www.strandpaviljoennoord.nl

T: +31 72 5814940 

 

 

 

3.9615384615385 1 1 1 1 1 Rating 3.96 (26 Votes)

Webcam Bergen aan Zee

Live beelden van het strand van Bergen aan Zee

Over Bergenaanzee.com

De website BergenAanZee.com is een initiatief van de Stichting Promotie Bergen aan Zee. Door middel van deze website wil de stichting het dorp Bergen aan Zee promoten en bezoekers laten zien hoeveel moois Bergen aan Zee te bieden heeft.

Alle informatie op deze website is met zorg samengesteld. De foto's van BergenAanZee.com mogen niet zonder toestemming op overige websites gebruikt worden. Wij danken Eelco Franz, Peter Franz, Mirjam Bosselaar, Jelle Oepts voor het mogen gebruiken van hun foto’s. 

Wilt u meer informatie over het adverteren op BergenAanZee.com, neem dan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. op. Klik hier voor onze Privacyverklaring.

 Deze website gebruikt cookies om de website te analyseren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties te zien krijgt.