Zuid

zuidEen strandpaviljoen voor jong en oud, waar u het gehele jaar terecht kunt. Lekker relaxen op één van de vier zonnige luxe terrassen en op zijn tijd een hapje en drankje bestellen, hét ultieme zomergevoel. Onthaasten op het meest vriendelijke, mooiste en schone strand van Nederland. Tijdens het zomerseizoen heeft u de mogelijkheid een strandcabine te huren. Ook als de zon niet schijnt houdt het strand zijn bekoring. Lekker uitwaaien en dan een kop heerlijke chocolademelk met slagroom bij de open haard. In de wintermaanden kunt u met spectaculair uitzicht op de zee genieten van diverse winterse gerechten. Via een brede en verharde strandafgang zijn wij makkelijk bereikbaar, ook voor minder validen of mensen met een rolstoel.

W: www.strandpaviljoenzuid.nl

T: +31 72 589 4687

 

 

 

3.1666666666667 1 1 1 1 1 Rating 3.17 (12 Votes)

Webcam Bergen aan Zee

Live beelden van het strand van Bergen aan Zee

Over Bergenaanzee.com

De website BergenAanZee.com is een initiatief van de Stichting Promotie Bergen aan Zee. Door middel van deze website wil de stichting het dorp Bergen aan Zee promoten en bezoekers laten zien hoeveel moois Bergen aan Zee te bieden heeft.

Alle informatie op deze website is met zorg samengesteld. De foto's van BergenAanZee.com mogen niet zonder toestemming op overige websites gebruikt worden. Wij danken Eelco Franz, Peter Franz, Mirjam Bosselaar, Jelle Oepts voor het mogen gebruiken van hun foto’s. 

Wilt u meer informatie over het adverteren op BergenAanZee.com, neem dan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. op. Klik hier voor onze Privacyverklaring.

 Deze website gebruikt cookies om de website te analyseren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties te zien krijgt.