Nieuws

Op zondag 9 april zal het badseizoen in Bergen aan Zee van start gaan! De opening van het badseizoen zal bestaan uit een Walking Dinner in Bergen aan Zee langs diverse restaurant en strandpaviljoens. Tijdens dit evenement kunt u een wijnarrangement, drie voorgerechten, drie hoofdgerechten, een heerlijke spoom, dessert, kaasplankje en koffie met wat lekkers verwachten! Bedrijven die meedoen met de walking dinner zijn:

- Restaurant ZilteZoen

- Restaurant MAZ

- Restaurant de Golf

- Restaurant de Duinerij

- Hotel Victoria

- Hotel Nassau Bergen

- Strandpaviljoen Noord

- Strandpaviljoen Zuid

- Hemingway's Beach Restaurant

- blooming Beach

Tussen strandpaviljoen Blooming en Zuid al een platte kar rijden om de deelnemers te vervoeren over het strand. Na de 'koffie met wat lekkers' zal er bij restaurant MAZ tot 00:00 live muziek zijn!

Kaarten zijn te koop bij hotel Meyer (restaurant MAZ) uitsluitend tegen contante betaling via telefoonnummer 072 581 2488.

4.8 1 1 1 1 1 Rating 4.80 (5 Votes)

Webcam Bergen aan Zee

Live beelden van het strand van Bergen aan Zee

Over Bergenaanzee.com

De website BergenAanZee.com is een initiatief van de Stichting Promotie Bergen aan Zee. Door middel van deze website wil de stichting het dorp Bergen aan Zee promoten en bezoekers laten zien hoeveel moois Bergen aan Zee te bieden heeft.

Alle informatie op deze website is met zorg samengesteld. De foto's van BergenAanZee.com mogen niet zonder toestemming op overige websites gebruikt worden. Wij danken Eelco Franz, Peter Franz, Mirjam Bosselaar, Jelle Oepts voor het mogen gebruiken van hun foto’s. 

Wilt u meer informatie over het adverteren op BergenAanZee.com, neem dan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. op. Klik hier voor onze Privacyverklaring.

 Deze website gebruikt cookies om de website te analyseren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties te zien krijgt.