Evenementen Januari 2018

In de omgeving van Bergen aan Zee worden regelmatig leuke evenementen georganiseerd. Veel daarvan zijn op deze pagina van Bergenaanzee.com te vinden.

In de maand Januarie zullen onderstaande evenementen in Bergen aan Zee, of in de omgeving, gehouden worden:

 

Wandelen met de Nachtwaker door de Schoorlse Duinen

12 januari 2018

Locatie: Buitencentrum Schoorlse Duinen, Oorsprongweg 1, Schoorl. Tijd: 19.30 uur. Kosten: € 8,00 p.p. Zet al je zintuigen aan het werk en ervaar de duisternis, de stilte  en de sterrenhemel. Deze belevingstocht is voor jong en oud vanaf 8 jaar en duurt 1,5 tot 2 uur.

 

Wintersprookje in Schoorl

14 januari 2018

Locatie: Buitencentrum Schoorlse Duinen, Oorsprongweg 1, Schoorl. Tijd: 11.00 en 14.00 uur. Kosten € 8,00 incl. kaboutersap. Voor iedereen vanaf 3 jaar. Reserveren via de website .

Het sneeuwt, het sneeuwt! Eindelijk !Vrouw Holle woont bij de Toverput. Wie wil haar graag helpen? Wie schudt de kussens zo goed als ze kan ? Kom kijken hoe dit sprookje goed afloopt. En na afloop maken we een eigen sneeuw -kabouter. Deze voorstelling is van poppentheater “Belletje Sterk”.

 

Duinstreek Kamermuziek

14 januari 2018

Locatie: Ruinekerk, Bergen. Tijd: 15.00 - 16.30 uur. Kosten: volwassenen € 20,00 - kinderen € 5,00. Na ontvangst van het bedrag op bankrek. nr. NL45 INGB 0000300977 t.n.v. Muziek in de Ruïnekerk wordt het abonnement/de kaart u toegezonden of ligt voor u klaar voor aanvang concert. De Ruinekerk is een half uur voor aanvang geopend.

Lavinia neemt daarom werk mee van de wereldberoemde componist Philip Glass, die in 2017 zijn tachtigste verjaardag viert. Ook speelt ze muziek van andere componisten. Beleef een prachtig concert met één van de beste harpisten ter wereld.

 

Concert en Stiltewandeling in Schoorl

16 januari 2018

Locatie: Buitencentrum Schoorlse Duinen, Oorsprongweg 1, Schoorl. Aanvang concert 10.30 uur, na de wandeling bent u weer om 12.30 uur terug. Kosten: € 20,00 pp incl. koffie of thee. Aanmelden via de website .

Leer de prachtige natuur van Schoorl op een bijzondere manier kennen en ervaar de heilzame invloed van de natuur tijdens een natuurbelevingsconcert en een stiltewandeling. Dit belevingsconcert wordt verzorgd door violiste Martine Nijenhuis. Na afloop gaat de belevenis buiten verder onder leiding van een Schoorlse Duinengids. Je zintuigen worden door een aantal opdrachten geprikkeld en vervolgens loop je in stilte door de Schoorlse Duinen. Een bijzondere ochtend om heerlijk tot rust te komen en te genieten van de natuur.

5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Webcam Bergen aan Zee

Live beelden van het strand van Bergen aan Zee

 Deze website gebruikt cookies om de website te analyseren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties te zien krijgt.