Webcam Bergen aan Zee; zonsondergang!

De webcam, welke in eigendom is van de Stichting Promotie Bergen aan Zee, is afgelopen week anders gepositioneerd. Hierdoor is het mogelijk om de prachtige zonsondergang voor de kust van Bergen aan Zee te volgen via internet. De webcam van Bergen aan Zee is via deze link te bekijken. Prachtige oranje luchten bij heldere zomeravonden blijven fantastisch! Elke dag, bij elk weertype is de webcam van Bergen aan Zee prachtig om naar te kijken!

3.5 1 1 1 1 1 Rating 3.50 (6 Votes)

Webcam Bergen aan Zee

Live beelden van het strand van Bergen aan Zee

Over Bergenaanzee.com

De website BergenAanZee.com is een initiatief van de Stichting Promotie Bergen aan Zee. Door middel van deze website wil de stichting het dorp Bergen aan Zee promoten en bezoekers laten zien hoeveel moois Bergen aan Zee te bieden heeft.

Alle informatie op deze website is met zorg samengesteld. De foto's van BergenAanZee.com mogen niet zonder toestemming op overige websites gebruikt worden. Wij danken Eelco Franz, Peter Franz, Mirjam Bosselaar, Jelle Oepts voor het mogen gebruiken van hun foto’s. 

Wilt u meer informatie over het adverteren op BergenAanZee.com, neem dan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. op. Klik hier voor onze Privacyverklaring.

 Deze website gebruikt cookies om de website te analyseren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties te zien krijgt.