BAZ24

baz 24Baz24 is een strandboetiek met 160m2 winkelgenot, waar je ‘s zomers en in de winter terecht kan om een heerlijke strand en zee sfeer te proeven in ons karakteristieke pand uit de jaren '30. Mascha en Mano willen u graag verrassen met hun persoonlijk uitgezochte collectie home&living, waaronder mooie 100% wollen kelims uit Afghanistan, in combinatie met leuke windlichten, vazen en kaarsen van de PTMD collection, en dan natuurlijk niet te vergeten het aparte Tokyo servies.

Onze exclusieve merken zijn met passie uitgezocht, De zomer en wintermerken van de modehuizen Saint-James, Repait Cashmere, Hotlava, en Closed, vormen een kleine selectie uit ons grote assortiment, maar natuurlijk kunt u ook terecht voor een mooie slipper, een zomerjurkje of Ibiza strandlaken; er is te veel om op te noemen. Dus loop gerust een keer bij ons naar binnen en geniet bij BAZ24. Want deze belevenis wilt u toch niet mislopen!

W: www.baz24.nl

T: +31 6 457 584 87

 

 

4 1 1 1 1 1 Rating 4.00 (5 Votes)

Webcam Bergen aan Zee

Live beelden van het strand van Bergen aan Zee

 Deze website gebruikt cookies om de website te analyseren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties te zien krijgt.