Huize Mare

appartementen huizemareHuize Mare heeft negen luxe vakantie-appartementen en één studio, met terrassen of balkons op het zuiden of zuidwesten. De appartementen zijn per lift bereikbaar. Voor gasten is er een gratis privé parkeerterrein. Het is uniek gelegen op 80 meter afstand van het strand. Alle gemakken zijn aanwezig, van digitale tv tot en met wifi. Bovendien is er voor iedere gast een fiets beschikbaar én een toegangskaart voor het Noordhollands Duinreservaat. Bekijk de website om de beschikbaarheid meteen te checken.

W: www.huizemare.nl

T: +31 72 5894955

 

 

3.5333333333333 1 1 1 1 1 Rating 3.53 (15 Votes)

Webcam Bergen aan Zee

Live beelden van het strand van Bergen aan Zee

Over Bergenaanzee.com

De website BergenAanZee.com is een initiatief van de Stichting Promotie Bergen aan Zee. Door middel van deze website wil de stichting het dorp Bergen aan Zee promoten en bezoekers laten zien hoeveel moois Bergen aan Zee te bieden heeft.

Alle informatie op deze website is met zorg samengesteld. De foto's van BergenAanZee.com mogen niet zonder toestemming op overige websites gebruikt worden. Wij danken Eelco Franz, Peter Franz, Mirjam Bosselaar, Jelle Oepts voor het mogen gebruiken van hun foto’s. 

Wilt u meer informatie over het adverteren op BergenAanZee.com, neem dan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. op. Klik hier voor onze Privacyverklaring.

 Deze website gebruikt cookies om de website te analyseren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties te zien krijgt.