Hotel Prins Maurits

hotel prins mauritsHotel Prins Maurits is het eerste hotel dat in Bergen aan Zee werd gebouwd en is sindsdien nog altijd in handen van de familie Stroomer. Een echt familiehotel waar je je thuis zult voelen! Uitstekende recensies op booking.com en Zoover bewijzen dat het hotel ook anno nu zijn reputatie meer dan waarmaakt. Hotel Prins Maurits biedt 23 comfortabel ingerichte hotelkamers, waarvan 16 met balkon. Je krijgt bij je verblijf bovendien de beschikking over een goed onderhouden merkfiets én een gratis duinkaart om de schitterende omgeving van Bergen aan Zee te verkennen.

W: www.prins-maurits.nl 

T: +31 72 5812364

 

 

4.8571428571429 1 1 1 1 1 Rating 4.86 (14 Votes)

Webcam Bergen aan Zee

Live beelden van het strand van Bergen aan Zee

Over Bergenaanzee.com

De website BergenAanZee.com is een initiatief van de Stichting Promotie Bergen aan Zee. Door middel van deze website wil de stichting het dorp Bergen aan Zee promoten en bezoekers laten zien hoeveel moois Bergen aan Zee te bieden heeft.

Alle informatie op deze website is met zorg samengesteld. De foto's van BergenAanZee.com mogen niet zonder toestemming op overige websites gebruikt worden. Wij danken Eelco Franz, Peter Franz, Mirjam Bosselaar, Jelle Oepts voor het mogen gebruiken van hun foto’s. 

Wilt u meer informatie over het adverteren op BergenAanZee.com, neem dan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. op. Klik hier voor onze Privacyverklaring.

 Deze website gebruikt cookies om de website te analyseren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties te zien krijgt.