Zee & Strand

- Strandpaviljoens

 

Het strand van Bergen aan Zee is tot ver buiten Nederland vermaard. Een lange, blonde kuststrook achter de brede duinenrij, met een weids uitzicht over de Noordzee. Kilometers ruimte voor strandpret en zonplezier in de zomer. En voor eindeloze wandelingen in alle jaargetijden.

 

Actief en relaxt

Kitesurfen in Bergen aan Zee

Het goed toegankelijke strand, met drie strandafgangen, is ideaal om te luieren, maar ook om actief te ontspannen. Er is uitgebreide gelegenheid om bijvoorbeeld te zwemmen, zeilen en kitesurfen. Als je wilt, kun je les krijgen bij een surfschool of met je eigen plank het water op. Liever wat relaxter? Huur dan een luxe strandstoel of windscherm en geniet van heerlijk niks doen met een glaasje in de hand. Bergen aan Zee biedt precies dat waar je zelf zin in hebt.

Verrassen en verwennen

Er is een grote variatie aan paviljoens. Voor een kleine snack, maar ook voor een lekkere zomerlunch. Tapas met live-muziek bij zonsondergang? Een driegangendiner bij kaarslicht? Bergen aan Zee verrast en verwent je graag. Van beach tot boulevard.

 

Vier seizoenen

Volop genieten van de paviljoensBergen aan Zee is het hele jaar een bezoek waard. Je maakt lange wandelingen of fietstochten door het fraaie natuurgebied en de bossen achter de duinen, met z'n zandverstuivingen en verborgen vennetjes. Je laat je imponeren door de woeste zee in het najaar en komt uitwaaien langs de vloedlijn. Met in de winter uiteraard als afsluiting een warme chcolademelk of iets sterkers. Vier seizoenen rust, ruimte en ontspanning.

 

4 1 1 1 1 1 Rating 4.00 (37 Votes)

Webcam Bergen aan Zee

Live beelden van het strand van Bergen aan Zee

Beleef Bergen aan Zee!

Over Bergenaanzee.com

De website BergenAanZee.com is een initiatief van de Stichting Promotie Bergen aan Zee. Door middel van deze website wil de stichting het dorp Bergen aan Zee promoten en bezoekers laten zien hoeveel moois Bergen aan Zee te bieden heeft.

Alle informatie op deze website is met zorg samengesteld. De foto's van BergenAanZee.com mogen niet zonder toestemming op overige websites gebruikt worden. Wij danken Eelco Franz, Peter Franz, Mirjam Bosselaar, Jelle Oepts voor het mogen gebruiken van hun foto’s. 

Wilt u meer informatie over het adverteren op BergenAanZee.com, neem dan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. op. Klik hier voor onze Privacyverklaring.

 Deze website gebruikt cookies om de website te analyseren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties te zien krijgt.